כריכי בשר איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי בשר איטלקיים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 734 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך מרק בשר כפול כוח, שמן צמחי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי בשר איטלקי, ו בשר בקר איטלקי לכריכים.
הוראות
חותכים בשר לפרוסות 1/4 אינץ' ; חותכים פרוסות לרוחב במחצית.
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל, בזיליקום ואורגנו; מערבבים ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד ירקות משחימים קלות ומכרז.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים בשר בקר, מרק ורוטב ווסטרשייר למחבת. לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר תערובת בשר עם כף מחורצת; לחלק תערובת בשר בין לחמניות.
מגישים כריכים עם מרק לטבילה.