קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות55
מגזין

כריכי בשר איטלקי

כריכי בשר איטלקי
אם יש לך פלפל, שום, בשר צלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף, כריכי הבשר האיטלקיים הטובים ביותר, ו כריכי בשר איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). הפוך חריצים בצלי עם סכין חדה, ולהכניס רסיסי שום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים צלי במחבת לא הרבה יותר גדול מאשר צלי.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים מים למחבת, וצלי העונה עם מלח, פלפל שחור, פלפל אדום ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, מתבלים מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
הסר מהתנור, ולתת מגניב במחבת צלייה. בשר צריך להיות נדיר מאוד. עטוף היטב ומקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
למחרת,
7
הסר צלי מהמחבת, לחתוך דק ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיף קצת מים למחבת צלייה, וחום על הכיריים, אבל לא להרתיח. מערבבים לערבב תבלינים. כאשר au jus חם, מוסיפים בשר פרוס רק מספיק זמן כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
Au JusAu Jus
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מגישים על לחם איטלקי פריך עם au jus זמין לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
Au JusAu Jus