כריכי גלידת לימון Gingersnap
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גלידת לימון Gingersnap סנדוויצ'ים עשוי להיות עצום צמחוני מתכון לנסות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-438 היו אומרים שזה פגע במקום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום חזק, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כריכי גלידת ג'ינג'רנאפ, כריכי גלידת ג'ינג'רסנאפ דולצ' ה דה ליצ'ה, ו גלידת לימון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, שמנת, גרידת לימון ו 1/2 כוס הסוכר בסיר aheavy. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על חום בינוני עד כמעט רותח. בקערה, מקציפים יחד את חלמוני הביצה, את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, ואת המלח בקערה. לאט לאט לשפוך את הנוזל החם לתערובת הביצה, לטאטא כמו שאתה שופך. החזר את המיקס לסיר. מבשלים, על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כל הזמן עם פלסטיק עמיד בחום או מרית עץ, עד פודינג מגיע 79° ומעילים קלות את המרית.
מסננים את הפודינג לקערה נקייה ומקררים באמבט קרח עד לטמפרטורת החדר. מערבבים במיץ לימון. מקררים את הפודינג לפחות 4 שעות או עד לילה. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא עד scoopable, כ 4 שעות, בהתאם למקפיא שלך.
לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, פלפל לבן, ו allspice. מערבבים במלח.
לנצח את החמאה, 1/4 כוס הסוכר מגורען, ואת הסוכר החום יחד עד חלקה. מערבבים את הביצה.
מערבבים את המולסה. מערבבים את החומרים יבשים ב 2 תוספות. מקררים את הבצק עד מוצק מאוד, לפחות 3 שעות.
מחלקים את הבצק לשניים, עוטפים כל חצי בניילון נצמד, ומקררים את הבצק לפחות 2 שעות או עד 4 ימים. כאשר המשרד, לגלגל את הבצק על משטח עבודה מסוכרים קלות לתוך שני בולי עץ 9 אינץ ' ארוך.
מחממים את התנור ל 177°. קו 3 מחבתות אפייה עם נייר קלף.
חותכים את הבצק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. צריכות להיות לפחות 24 עוגיות.
שים את שארית 1/4 כוס סוכר מגורען בקערה. מעיל את העוגיות עם הסוכר.
מניחים את העוגיות 2 1/2 inchesapart על המחבתות מוכן.
אופים את העוגיות עד סט וכבר לא רטוב מחפש, 10 עד 12 דקות. הם יהיו נפוחים כאשר אתה לוקח אותם מהתנור ו ישקע כפי שהם מגניבים.
מניחים 12 של העוגיות, בצד התחתון למעלה, על משטח העבודה.
מניחים כף גדולה של גלידה על כל אחד. למעלה עם עוגייה שנייה, בצד התחתון נגד הגלידה, ולחץ בעדינות כדי לדבוק הכריכים יחד.
מגישים מיד, או להקפיא עד מוכן לשרת. לאחר הקפאה, לעטוף היטב בניילון נצמד או לאחסן במיכל אטום.
Reprinted with permission from A Passion for Ice Cream by Emily Luchetti, (C) 2006, Chronicle Books