כריכי חצילים וגבינת עיזים ברוטב עגבניות טרגון
סנדוויצ'ים חצילים וגבינת עיזים עם רוטב טרגון עגבניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 545 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ביצים, סוכר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: כריכי חצילים עם גבינת עיזים, עגבניות ובזיליקום, כריכי גבינת חצילים ועזים, ו גבינת עיזים עוף מטוגן ברוטב טרגון דובדבנים.
הוראות
בסיר בינוני, מחממים את שמן הזית על אש נמוכה למדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, טרגון, 3/4 כפית מלח, ואת הסוכר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 25 דקות. מערבבים 1/4 כפית של הפלפל.
בינתיים, לחמם את התנור ל 35
בקערה בינונית, לשלב את פירורי הלחם, פרמזן, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
לטבול כל פרוסת חצילים בביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי לחם, ציפוי היטב. במחבת גדולה, לחמם כחצי אינץ ' של שמן בישול על חום מתון עד חם מאוד. מטגנים את החצילים בשמן החם, בקבוצות, פונים פעם אחת, עד הזהב מבושל דרך, 1 עד 2 דקות לכל צד.
סדר חצי פרוסות החצילים בשכבה אחת על תבנית אפייה. שים פרוסת גבינת עיזים על גבי כל אחד ולאחר מכן העליון עם פרוסות החצילים שנותרו.
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
שים את הרוטב על צלחות העליון עם החצילים.
המלצה ליין: הנה תירוץ טוב לטעום מרלו צפון איטלקי. היין טרי, בעל גוף בהיר, טארט וריחני, בעל טעמי שזיף ועשבים שיהיו מושלמים כאן. העדף אחד מפריולי על גרסאות עשירות יותר, לעתים קרובות בגיל חבית, מטוסקנה.