קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות6
מגזין

כרישה-פחזניות בייקון

כרישה-פחזניות בייקון
פחזניות כרישה-בייקון יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לך בצק עלים, חמאה, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. נסו גבינה ופחזניות בייקון, צ'דר ופחזניות בייקון, ו פחזניות פיצה בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מטגנים בייקון מעל חום בינוני במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לקערה עם כפית מחוררת ושופכים את כל אבל 1 כף. שומן בייקון ממחבת טיגון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים חמאה, מערבולת להמיס, ומוסיפים כרישה, שום, מלח, וכמה טחנות פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כרישה במכרז-פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים יין לבן ומערבבים בייקון. חום נמוך יותר נמוך לבשל, מכוסה, על 5 דקות, או עד כרישה הם מכרז ויין הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
6
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
על משטח עבודה מקומח עם מערוך מקומח, רול גיליון מאפה עד עובי של 1/8 ב.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים מאפה לתוך סיבובים עם חמאה ו floured 2-in. ביסקוויט או חותך עוגיות עם קצוות מחורצים ולסדר סיבובים 1/2 ב. מלבד על 2 דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
9
לחץ על הקרביים של כל סיבוב עם האצבע שלך כדי להפוך את דיכאון, עוזב 1/4-in. רים. נקב מרכז של כל סיבוב פעם אחת עם מזלג וכפית כפית קטנה. של מילוי פטריות למרכזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
להקציף ביצה, שמנת, אגוז מוסקט יחד היטב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
אופים מאפים עד חום זהוב ומתחיל לנשוף, 8 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור וחום נמוך ל -35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
עם סוף משפך קטן, בזהירות אגרוף למטה מרכזי מאפים תוך כפית על 1/2 כפית. תערובת ביצה שמנת לתוך החלק העליון של משפך (כדי לעזור להנחות את הנוזל) לתוך מאפה (כפית יותר אם המאפה יקבל את זה מבלי לעלות על גדותיו).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אגרוףאגרוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
14
אופים מאפים עוד 10 עד 15 דקות, או עד חום זהוב עמוק.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה