כרישה שורש תפוחי אדמה וסלרי עם כרישה
כרישה שורש תפוחי אדמה וסלרי עם כרישה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך gruyère, חמאה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, ו ארטישוק, שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות קרם חום, שום, טימין sprig בבועות סיר בינוני justuntil מתחילים להיווצר סביב קצה ofpan.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינוניתעל חום בינוני.
להוסיף כרישה; עונה עםמלח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז( דונוט בראון), 10-12 דקות.
להעביר לקערה asmall ולהניח בצד.
חמאה צלחת gratin 3 ליטר עם נשאר1 חמאה כף.
שכבה 1/3 של פרוסות תפוחי אדמה ו1 / 3 של פרוסות שורש סלרי באופן שווה על החלק התחתון של צלחת הכנת. לכסות עם 1/3 של כרישה, אז 1 / 3of Gruyère.
מפזרים מלח, פלפל, ו1 עלי קורנית כפית. חזור על שכבות twicemore. מסננים תערובת שמנת לתוך mediumpitcher ויוצקים מעל ירקות.
הגדר צלחת gratin על bakingsheet גדול מצופה לכסות בחוזקה עם נייר כסף.
אופים במשך 1 שעה. בזהירות להסיר לסכל; continuebaking עד העליון הוא חום זהוב ו sauceis מבעבע, 25-30 דקות. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 שעות קדימה.
בואו נעמוד על מערכת החדרים. אוהל עם לסכל ולחמם מחדש בתנור a300° עד חם, כ 20 דקות.
מרכיבים מנות :
10 שרימפס וורידים פלפל שחור טחון טרי 454 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' שורש סלרי, קלופים, חצייה פרוסה דק מאוד (1/8 " עבה) 2 שיני שום, קלופים 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר Gruyère מגורר 710 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli) 10 שרימפס וורידים מלח כשר 3 כרישה, לבן וחיוור-ירוק חלקים בלבד, חצוי לאורכו, פרוס דק לרוחב 907 חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג' תפוחי אדמה russet, קלופים, חצייה פרוסה דק מאוד (1/8 " עבה) 1 sprig טימין פלוס 3 כפיות עלי טימין טריים, מחולק 2 2 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס (1/4 מקל) חמאה ללא מלח, מחולק