קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה כרישה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, gruyere, כדי 5 שבבי של gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 °F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר שורשים ועלים ירוקים כרישה. לשטוף ולייבש את החלק הלבן של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
פצל כרישה בחצי אורך. ואז לחתוך לרוחב לדק עד בינוני חצי סהרונים ירח. קוביות שום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
כרישה Sauté לאט בכף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני במחבת nonstick עד רך אבל לא חום (כ 6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף שום ו sauté לרגע יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים קורטוב של יין ורמוט (או יין לבן) וטוגנים דקה יותר עד שרוב היין הלבן (ורמוט) התאדה. הכרישה צריכה להיות לחה, אבל לא שחייה ורמוט (יין לבן).
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ורמוטורמוט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
הסר כרישה מחום, לכסות ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה באופן שווה לפרוסות 1 / 8 אינץ'. לזרוק פרוסות במים קרים כפי שאתה חותך כך תפוחי האדמה לא הופכים חומים. (הערה: אני מקלפת וחותכת כל תפוח אדמה בנפרד במקום לקלף את כולם קודם כך שתפוחי האדמה המקולפים מבלים פחות זמן בישיבה בסביבה ואולי הופכים לחומים.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מגררים גוש של gruyere כך שיש לך 1 כוס gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
10
מעט חמאה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
11
מסננים תפוחי אדמה דואגים לא לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12
להניח שכבה אחת של תפוחי אדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
13
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ואז מפזרים בתערובת כרישה מוקפצת. ואז מפזרים עם כמה gruyere. לבסוף נקודה עם אחד או שניים חתיכות של חמאה (אופציונלי). חזור על רצף עד שכל תפוחי האדמה משמשים. השכבה האחרונה צריכה להיות רק שכבה של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
GruyereGruyere
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
לאט לשפוך קרם על כל תפוחי אדמה בצלחת. לסיים עם כמה שבבי gruyere אשר ייתן צבע נחמד קצת קרום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
GruyereGruyere
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
15
אופים כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. קרם צריך להתבשל ואולי אפילו בעדינות בועה, אבל זה לא צריך לרתוח (רותחים יגרום הקרם להפריד קרדל). זה נעשה כאשר יש לו חום זהוב נחמד לצבע כתום; תפוחי האדמה רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם; ואת הקרם התעבה מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.