תפוז, סויה, וחמשת תבלינים לשפשף יכול להיות רק המרינדה שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. אם יש לכם עוף צלוי פשוט, פלפל, זנגביל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, אטריות רוטב סויה, ו רוטב סויה-שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לפני צליית העוף, לשלב את השמן, גרידת תפוז, רוטב סויה, אבקת חמישה תבלינים, ג ' ינג ' ר, פלפל, ודבש בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
השתמש באצבעות שלך כדי לשחרר את העור בזהירות מן השדיים, הירכיים, ומקלות תיפוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
3
מורחים את התערובת באופן שווה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מניחים את הפרוסות הכתומות בתוך החלל. צולים את העוף על פי המתכון, מכסים את העוף בנייר כסף לאחר 20 דקות.