קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז

כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? כתף חזיר צלויה בסגנון הקווקז יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כוסברה, חומץ יין אדום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שום טחון, ולאחר מכן מחית כדי להדביק עם 2 כפיות מלח כשר באמצעות סכין כבדה. טוחנים זרעי כוסברה חילבה פתיתי פלפל אדום לאבקה במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום 2 כפות שמן בקערה קטנה. הפוך 2 אינץ ' חריצים עמוקים על כל הבשר עם סכין חדה קטנה לדחוף כמה להדביק לתוך חריצים. לשפשף דבק שנותר על כל הבשר. שים חזיר בקערה ומרינדה, מכוסה ומקורר, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חילבהזרעי חילבה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בשר טחוןבשר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להביא בשר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר כבד רחב 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, אז חזיר חום מכל הצדדים, פונה עם מלקחיים ומזלג מטבח גדול, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מעבירים חזיר לצלחת גדולה ומבשלים בצל בשומן שנותר בסיר, ערבוב מדי פעם וגירוד חתיכות חומות, עד תחילת חום, 7 עד 8 דקות. להחזיר חזיר לסיר ולהוסיף מים וכפית הנותרים מלח כשר. מביאים לרתיחה, ואז מכסים בחוזקה עם מכסה ומעבירים לתנור. Braise, הפיכת בשר פעם אחת, עד מאוד רך, על 3 שעות. חזיר מגניב במיצי פאן לחלוטין, חשוף, על 1 1/2 שעות, ואז להירגע, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
הסר שומן מפני השטח של מיצי פאן לחמם חזיר (עם מיצי פאן), מכוסה, בתנור 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים חזיר למגש באמצעות מלקחיים נקיים ומזלג גדול. מערבבים כוסברה, חומץ, ומלח שולחן ופלפל לטעום לתוך מיצי פאן ומגישים עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
* חזיר יכול להיות מושרה עד 3 ימים.* חזיר מטוגן יכול להיות מקורר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)