כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר של מרשל ורוטב ברביקיו. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 384 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, רוטב חריף, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-50 דקות. נסו כתף חזיר ברביקיו, תחרות ברביקיו כתף חזיר, ו כתף חזיר ברוטב תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים, למעט חזיר, בכוס או קערת פלסטיק עד הסוכר החום מתמוסס. הרוטב יכול להתבצע יום קדימה ומאוחסן, מכוסה, במקרר.
מחממים את הגריל ל 250 מעלות F.
מניחים את כתף החזיר על הגריל ומבשלים את הבשר עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F, על 10 עד 12 שעות. לאחר כתף החזיר סיים בישול, להסיר מן הגריל ולתת מנוחה עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
להסיר את העור והעצמות מכתף החזיר ולהשליך. משוך את בשר החזיר לגזרים או לקצוץ עם סכין קצבים.
יוצקים חצי מהרוטב לתוך הבשר ומערבבים עם הידיים. המשך להוסיף רוטב לבשר עד הבשר לח אבל לא רטוב.
מגישים כתף חזיר עם בטטות אפויות, סלט כרוב, וקצת רוטב ברביקיו נוסף בצד.