לאטה חזיר של השף ג'ון
הלאטה חזיר של השף ג'ון יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 395 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם בייקון, כתף חזיר, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. . מתכונים דומים: הלזניה של השף ג'ון, עוגת הרועים של השף ג'ון, ו סלט וולדורף של השף ג'ון.
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת, מניחים על אש בינונית, ומבשלים בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן פריך בייקון הפך למחבת, כ 5 דקות.
קוביות בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
הסר בייקון מחבת ולהניח בצד, הזמנת שומן במחבת. הפעל חום לחתיכות חזיר בינוניות וחומות בטפטפי בייקון עד להשחמה היטב משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
מעבירים בשר לקערה, משאירים שאריות במחבת.
להפוך את החום בינוני ומערבבים בצל קצוץ וקורט של מלח. מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף מעט השחמה, על 5 דקות. מערבבים שום לתוך בצל ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים מרק עוף וקרם פרש לתערובת בצל; להקציף עד חלקה. לגרד ולהמיס כל חתיכות משחימות של מזון על החלק התחתון של המחבת. להביא תערובת לרתיחה.
להחזיר בייקון לרוטב ומערבבים 2 כפות מרווה קצוצה.
מניחים חתיכות חזיר לתוך רוטב רותח יחד עם כל מיצים שנצברו מן הבשר. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
להעלות את החום בינוני ומבשל חשוף עד רוטב פאן מפחית ומתעבה בשר הוא רך מאוד, על 20 דקות יותר. מערבבים פתיתי פלפל אדום לתוך רוטב; להתאים תבלינים לפי הטעם.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית; זורקים עלי מרווה שלמים לתוך השמן החם ומבשלים, זורקים עלים קלות בשמן, עד פריך, 10 עד 15 שניות.
מסננים עלי מרווה על מגבות נייר ומתפוררים על בשר חזיר.