לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף
לא כל יום שלך צלעות חזיר מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1467 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פפריקה, צלעות חזיר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: לא כל יום שלך בשר חזיר מעושן צלעות חילוף, צלעות מעושנות, ו צלעות מעושנות מזוגגות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר החום, אבקת צ ' ילי, פפריקה, פלפל שחור, 2 כפות אבקת שום, 2 כפיות אבקת בצל, מלח כשר, כמון, קינמון, תיבול jalapeno, ופלפל קאיין. לשפשף בנדיבות על צלעות חזיר. מכסים, ומקררים לפחות 4 שעות, או בין לילה.
הכן גריל חיצוני לחום עקיף, או מחממים מעשן ל 250 מעלות F (120 מעלות C). בעוד הגריל מתחמם, להכין את רוטב סמרטוט. בקערה בינונית, מערבבים יחד את סיידר התפוחים, חומץ תפוחים, 1 אבקת בצל כף, 1 אבקת שום כף, מיץ לימון, חלפיניו, רוטב פלפל חריף, מלח ופלפל.
כאשר הגחלים הם אפורים ואפר מעל, מניחים 2 חופנים של woodchips ספוג ישירות עליהם.
מניחים את הצלעות בצד העצם באח הגריל למטה. כיסוי, ומבשלים 3 1/2 עד 4 שעות.
הוסף עוד גחלים לפי הצורך. למרוח עם רוטב סחבה, ולזרוק חופן של woodchips ספוג על הגחלים בכל שעה. שמור על הטמפרטורה של הגריל או המעשן מללכת מתחת 225 מעלות F (110 מעלות C). צלעות נעשות כאשר לשפשף יצר נפלא פריך 'קליפה' מושחרת, והבשר משך מן העצם. זרוק כל שאריות רוטב סחבה.