קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: קוקוס Bebinca

לבשל את הספר: קוקוס Bebinca
לבשל את הספר: קוקוס Bebinca עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת כבדה, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: אורז קוקוס עם וריאציות, מבשלים את הספר: עוגת הקוקוס של סבתא סטיבנס, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם כל, תכין את חביצת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2
מחממים את החלב, הקרם וחלב הקוקוס בסיר עד שהוא מתבשל. בינתיים, לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, גרידת קמח תירס בקערה עד חלקה. לאט לאט לשפוך את החלב החם לתוך תערובת חלמון תוך whisking.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את התערובת שטופה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים על אש נמוכה עד רותח, ואז לבשל עוד 2-3 דקות או עד שהוא התעבה. מערבבים בקוקוס. השאר לקרר. 
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
עבור פנקייק, לטאטא יחד את הקמח, ביצים, סוכר, מלח וגהי עד חלקה. מערבבים בשני milks ולהשאיר לעמוד במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
גיגי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים מחבת פנקייק 7 אינץ', ואז לשפשף 1/4 כפית שמן על פני השטח עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים על 3 כפות של הבלילה לתוך המחבת מערבולת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון. מבשלים כ -20 שניות מעל חום בינוני, להפעיל מרית סביב הקצה ומתחת ומתהפך בזהירות; לבשל את הצד הזה במשך 5-10 שניות או עד החלק התחתון יש כמה כתמים חומים. 
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לקבלת גימור neatest, השתמש בדיל springform 7 אינץ ' או טבעת עוגה.
8
מניחים פנקייק אחד בתחתית, להפיץ עם 1 1/2 כפות של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים פנקייק נוסף על גבי וחזור עד כל כבר בשימוש. Unmold כאשר מוכן לשרת ואבק עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
אם ברצונך להגיש את הפודינג חם, מחממים את התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך 25 דקות. החלק העליון והבסיס יהיו פריכים, וזה יפה אבל קשה יותר לחתוך. אבק עם סוכר של ממתקים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף