לבשל את הספר: שרימפס ביריאני
גשו לסופר וקנו אורז בסמטי, עלי דפנה, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס קלוי, ו מבשלים את הספר: סלט השרימפס של ראול.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 ° F. לשטוף את האורז ולספוג אותו במים קרים עד הצורך.
לשטוף את השרימפס ולנקז אותו היטב.
מוסיפים את המלח והכורכום ומערבבים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
לקלף את הג ' ינג 'ר ושום ולהשתמש במעבד מזון כדי למזג אותו עם כוסברה וצ' ילי. אתה יכול להוסיף קצת מים אם זה יבש מדי.
בתנור הולנדי גדול או סיר בטוח לתנור, מחממים את השמן על אש בינונית.
מוסיף את הגרגרים, מקל קינמון, ציפורן, הל, ו -1 של עלי המפרץ. Sauté עד ריחני, על 2 עד 3 דקות.
מוסיף את הבצל ואת sauté עד חום בהיר, ערבוב כל הזמן.
הוסף חצי ממרח ג ' ינג ' ר ו sauté לעוד 1 או 2 דקות.
מוסיפים 3 כוסות מים ומלח (1 עד 2 כפיות, בהתאם לטעם) ומביאים את התערובת לרתיחה.
מסננים את האורז ומוסיפים אותו למים רותחים יחד עם חמאה ונענע. מביאים לרתיחה, מכסים, ומכניסים לתנור.
כאשר האורז היה בתנור במשך כ 10 דקות, לחמם קצת שמן במחבת sauté ולהוסיף את שארית ממרח ג ' ינג ' ר יחד עם עלה המפרץ הנותר. מטגנים ל - 1 עד 2 דקות ומוסיפים את השרימפס. לטגן את השרימפס עד הסוף( הם צריכים להיות ורודים בהירים), 2 עד 3 דקות.
הסר את האורז מהתנור. תגיש את זה עם השרימפס ותגיש.