לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה בולונז. רוטב זה יש 957 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם חמאה, קמח, פטריות כפתורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, וזה טוב. לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הכינו את הראגו: השרו את פטריות הפורצ ' יני ב -2 כוסות מים חמים עד לריכוך, כ -30 דקות.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש גבוהה. מבשלים את הבקר הטחון והחזיר בקבוצות, שוברים אותם בעזרת כף עץ, עד להשחמה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
סטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מעבירים את הבשר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את היין לסיר, מגרדים את החלקים השחומים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הנוזל לקערה עם הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
ממיסים את החמאה בסיר; מוסיפים את הבצל, תערובת הגזר הקצוצה, הרוזמרין, עלי הדפנה ו -2 כפיות מלח. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד להשחמה, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את רסק העגבניות והפטריות ומבשלים, תוך ערבוב, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
מחזירים את תערובת הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את הקוניאק ומגרדים את החלקים השחומים. מבשלים, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
13
מוסיפים 2 כוסות מים ואת נוזל השריית הפטריות השמור. מרסקים את העגבניות בידיים מעל הסיר ומוסיפים עם המיצים שלהם. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד להסמכה, כ -2 שעות, 30 דקות. מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
בינתיים מכינים את הבשמל: ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
מוסיפים את הקמח, אגוז המוסקט, 2 כפיות מלח ו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, מקציפים, 2 עד 3 דקות. מקציפים בהדרגה את החלב ומבשלים תוך הקצפה עד להסמכה, 5 עד 10 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך הקצפה עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
16
הרכיבו את הלזניה: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.הביאו לרתיחה כמה סנטימטרים של מים מומלחים בסיר רחב. ממלאים קערה גדולה במי קרח. מרפדים תבנית עם מגבת מטבח לחה. עובדים בקבוצות, מרתיחים את הפסטה עד לבישול חלקי, כ -4 דקות, ואז מוציאים בעזרת רחפן ומעבירים למי הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבנים
Skimmer
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
מוציאים את יריעות הפסטה, מנערים את עודפי המים ומסדרים בשכבה אחת על המגבת. מכסים את הפסטה במגבת לחה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
18
מברישים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה עמוקה בגודל 11 על 13 אינץ ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
19
מורחים 1/2 כוס ראגו במחבת. מכסים בשכבת פסטה ואז מפזרים 1/3 כוס פרמזן ו -2 / 3 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מורחים 1 1/2 כוסות ראגו מעל הגבינה ומעליהם 1 כוס בכמל. חזור על הפעולה עם 3 שכבות נוספות כל אחת מפסטה, פרמזן, מוצרלה, ראגו ובצ ' מל. למעלה עם שכבת פסטה, ולאחר מכן לכסות עם בשמל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רי
21
מפזרים את יתרת הפרמזן והמוצרלה. הכניסו את שולי הפסטה לתבנית האפייה בעזרת סכין.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
רול פירות צהוב אחד
22
מניחים את הלזניה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים; אופים עד מבעבע וזהוב, כ -40 דקות.