לזניה חצילים ללא אטריות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? לזניה חצילים ללא אטריות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פניני מוצרלה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו אין לזניה חצילים אטריות, אטריות חינם חצילים ותרד לזניה, ו לזניה נטולת אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף בישול. ריסוס צלחת פאי 9 אינץ 'או מחבת עגולה 8 אינץ' בקלילות עם שמן זית ספריי בישול.
חותכים חצילים לפרוסות דקות מאוד באמצעות מנדולינה.
מניחים פרוסות בשכבה אחת על יריעות עוגיות; מפזרים קלות עם מלח. (במידת הצורך, לעשות את זה בקבוצות אם רק 1 גיליון מתאים לתנור שלך בכל פעם.)
אופים על 6 דקות או עד מעט מצומק וכמעט רך.
הסר מהתנור; להפריש להתקרר. תשאירי את התנור דולק.
בקערה בינונית, מערבבים ריקוטה וגבינות פרמזן.
מניחים תרד מופשר במגבת תה נקי; לסחוט כל נוזל עודף. (יהיה הרבה!)
מוסיפים תרד מנוקז לתערובת גבינה; מערבבים היטב.
מורחים שכבה דקה של רוטב מרינרה בתחתית צלחת העוגה.
פרוסות חצילים, מעט חופפים, על רוטב כדי לכסות את תחתית הצלחת.
מורחים שליש מתערובת הגבינה על חציל; למעלה עם שכבת רוטב. חזור על שכבות 2 יותר פעמים, חצילים שכבות, תערובת גבינה ורוטב וכלה בשכבה הסופית של רוטב. למעלה עם פניני מוצרלה. מכסים צלחת עוגה בנייר כסף.
אופים במרכז התנור 30 דקות.
הסר רדיד; להמשיך לאפות 15 עד 30 דקות יותר או עד גבינה ורוטב הם מבעבעים חצילים הוא רך.
הסר מהתנור; מגניב כ 10 דקות לפני חיתוך.
מפזרים העליון של לזניה עם בזיליקום לפני ההגשה.