קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה לבישול איטי

לזניה לבישול איטי
לזניה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך עגבניות משומר, אטריות לזניה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האטריות לזניה במחבת מתכת 13 על 9 אינץ ' ויוצקים מעל מספיק מים חמים כדי לכסות את האטריות. להפריש עד גמיש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את המים מן האטריות, נפרדים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מניחים את החצילים וקישואים בקערה של טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים את המלח ואת הטיהור במשך 20 דקות, זורק לאחר 10 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הסר את הנקניק מן המעטפת שלה לקצוץ או לצבוט לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
6
יש לשטוף את החצילים ואת קישואים מתחת למים זורמים ספין עד יבש בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
השתמש 4 אטריות לזניה גמישות כדי בשורה הצדדים של סיר איטי 3 ליטר. חופפים את האטריות מעט ולחץ על הצדדים כך שהם נדבקים. לרסק 1 עגבניות עם היד שלך על החלק התחתון של סיר איטי. מכסה עם חצי מהנקניק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
8
מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, ורבע מאבקת חלב העז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
הוסף רבע מהירקות המטוהרים בשכבה, מעט חופפים את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
10
הוסף רבע מהפטריות הפרוסות בשכבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
הוסף רבע מהאטריות שנותרו בשכבה, חתוך כדי להתאים לכל פערים, חופף מעט את החתיכות. לחץ בעדינות על האטריות לפני בניית השכבה הבאה. תמחץ עוד עגבנייה ותניח על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12
מוסיפים חצי חזיר הקרקע, מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, רבע מאבקת חלב העז, רבע מהירקות ורבע מהפטריות. חזור 2 פעמים נוספות עם שאר החומרים. יהיו לך 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
חזיר טחוןחזיר טחון
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
13
מורחים 2 כפות של מיץ עגבניות מן הפחית על גבי השכבה האחרונה של האטריות. הגדר את התנור האיטי נמוך, לכסות, ולבשל במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
14
הסר כל שומן עודף שהצטבר על ידי לחיצה על למטה ישירות על החלק העליון של הלזניה עם צלחת או מכסה קטן. כבה את התנור האיטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
15
מפזרים גבינה. לכסות ולהשאיר במשך 30 דקות. חום את הגבינה, אם תרצה, באמצעות מבער פרופאן או אקדח חום.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.