קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

לזניה קלאסית בסגנון

לזניה קלאסית בסגנון
המתכון קלאסי בסגנון לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, תערובת גבינת מוצרלה-פרובולונה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו לזניה קלאסית, לזניה, בסגנון מריאטה, ו חצילים וצ'ילי בסגנון לזניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק ופטריות בתנור הולנדי גדול ומשומן קלות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי. מערבבים ברוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר. מערבבים יחד תרד, גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת פרמזן בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסדרים 2 אטריות לזניה בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ ' משומנת קלות; שכבה באופן שווה עם תערובת תרד 3/4 כוס, תערובת נקניק 1 כוס, ותערובת 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעמיים, בעדינות לחיצה על שכבות כדי קומפקטי. למעלה עם 2 אטריות, 1 תערובת נקניק כוס, ו 1/2 כוס גבינה תערובת. (המנה תהיה מלאה.) חזור על הנוהל עם שאר החומרים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מניחים את שתי המנות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות; לחשוף ולאפות 8 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
8
הערה: כדי להקפיא, להכין כפי שהורה דרך צעד לכסות את צלחות אפייה בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש. הפשרה בין לילה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
10
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין