קושיקשה
מוכן ב27 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

לזניה קלאסית בסגנון

לזניה קלאסית בסגנון
המתכון קלאסי בסגנון לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, תערובת גבינת מוצרלה-פרובולונה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו לזניה קלאסית, לזניה, בסגנון מריאטה, ו חצילים וצ'ילי בסגנון לזניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק ופטריות בתנור הולנדי גדול ומשומן קלות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי. מערבבים ברוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר. מערבבים יחד תרד, גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת פרמזן בקערה גדולה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסדרים 2 אטריות לזניה בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ ' משומנת קלות; שכבה באופן שווה עם תערובת תרד 3/4 כוס, תערובת נקניק 1 כוס, ותערובת 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעמיים, בעדינות לחיצה על שכבות כדי קומפקטי. למעלה עם 2 אטריות, 1 תערובת נקניק כוס, ו 1/2 כוס גבינה תערובת. (המנה תהיה מלאה.) חזור על הנוהל עם שאר החומרים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מניחים את שתי המנות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות; לחשוף ולאפות 8 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
8
הערה: כדי להקפיא, להכין כפי שהורה דרך צעד לכסות את צלחות אפייה בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש. הפשרה בין לילה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
10
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין