קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז

לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין בבית לזניה של בית הספר הישן עם רוטב בולונז. מתכון זה משמש 12. למנה העיקרית הזו יש 696 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת עלי בזיליקום ארוזים היטב, שום, שמן זית ושמן זית. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה מדהימה עם רוטב בולונז, ימי ראשון מלוחים: לזניה בולונז עם רוטב בשמל, ו רגקסה אלה בולונז (רוטב בולונז).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל והשום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. כאשר הוא הופך חום בהיר, מוסיפים את טימין, עלה דפנה ועגבניות. מבשלים 20 דקות ואז טועמים לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים עוד מלח ופלפל, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מוציאים וזורקים את הטימין ועלי הדפנה. מערבבים פנימה את עלי הבזיליקום ומכבים את האש כדי לאפשר לרוטב " לנוח."
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
פסטה: מביאים את המים לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים את המלח ואת דפי הלזניה. מבשלים 4 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים. הפסטה עדיין צריכה להיות יציבה מאוד למגע. הפרד את הסדינים בזהירות כדי שלא יידבקו זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחלקים את רוטב העגבניות לשניים ושומרים חצי לבולונז וחצי ללזניה.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1
כף שכבה דקה של הרוטב בתחתית תבנית האפייה. מסדרים שכבה של דפי פסטה מעל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
מפזרים מעט מהמוצרלה והפרמזן על הפסטה ועוד שכבה דקה של רוטב. חזור על תהליך השכבות 2 פעמים נוספות. חשוב שיישארו גבינה ורוטב לחלק העליון. הערה של קוק: אני אוהב לקבל חתיכה פינתית מהתבנית ולקטוף בקצוות הפריכים של השכבה העליונה. בסיום צריכות להיות 4 שכבות פסטה ו -5 שכבות מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מכסים את התבשיל בחוזקה בנייר אלומיניום ומניחים אותו במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים במשך 45 דקות. העלו את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס והסירו את נייר האלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים עד שהחלק העליון משחים מעט, בערך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לה להתקרר במשך 15 דקות בערך לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בסיר רחב גדול על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבקר הטחון ומבשלים עד להשחמה, כ -4 עד 5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ לפירוק החלקים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוציאים את הבקר מהסיר ומניחים בצד. מחזירים את הסיר על האש ומוסיפים עוד מעט שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים גזר, בצל וסלרי. מבשלים עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את הבשר בחזרה לסיר, ואז מוסיפים את המתכון השמור 1/2 של רוטב עגבניות. מכסים מעט ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בסיום מסיימים בחלב, טועמים, מתבלים ומגישים, בכפית מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. אתה יכול לנסות ויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.