לזניה תרד וחציל דל שומן
Low Fat Cheesy תרד לזניה חצילים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 232 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, גבינת ריקוטה חלקית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו לזניית בשר וגבינה חצילים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
זרוק אטריות לזניה למים ולהוסיף 1 כפית שמן זית. מבשלים עד אטריות רכות אבל עדיין מעט מוצק, על 8 דקות.
מסננים מים מן האטריות ולתת להתקרר.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מבשלים ומערבבים שום וחצילים עד חציל מבושל חלקית, כ 7 דקות.
יוצקים רוטב עגבניות למחבת ומבשלים עד חצילים הוא רך, 10 עד 15 דקות.
מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, מלח, פלפל שחור, וביצה בקערה.
מערבבים תרד לתוך תערובת גבינת ריקוטה.
מורחים שכבה של תערובת רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x12 אינץ'.
מניחים 4 אטריות על גבי הרוטב, חופפים במידת הצורך.
כף 1/3 של רוטב עגבניות הנותרים על אטריות.
מורחים 1/3 של תערובת ריקוטה על רוטב העגבניות
חזור על שכבות פעמיים נוספות, החל אטריות ולאחר מכן עם רוטב תערובת ריקוטה.
מעל לזניה עם גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי ריקוטה מוגדר וציפוי גבינת מוצרלה משחימים קלות, 45 דקות עד 1 שעה.