לחם בגריל עם פרושוטו
לחם בגריל עם פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מנה אחת מכילה 270 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פרושוטו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ושן שום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תאנים בגריל עם ברי ופרושוטו , רדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בציפוי סאפה סירופית מתוקה , וטוסט אגס ופרושוטו צלויים .
הוראות
מכינים גריל פחמים עם גחלים בינוניות-חמות או הופכים גריל גז לחום בינוני-גבוה.
צולים את הלחם במשך 2 דקות, עד להזהבה מצד אחד.
מניחים את הלחם עם צד הגריל כלפי מעלה על מגש ומיד משפשפים את הצד החתוך של שן השום על פני הלחם. עבור פטונטה שום באמת, לשפשף חזק.
מטפטפים כף שמן זית על כל פרוסת לחם.
מניחים את הפרושוטו הקרוע על הצד הצלוי של הלחם ומעליו את המוצרלה המגוררת. החזירו את הלחם לגריל החם, מכסים את הגריל ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות - מספיק זמן כדי להמיס את הגבינה ולחמם מחדש את הטוסט. (ודאו שפתח האוורור פתוח כדי שהאש לא תכבה!)
מזלפים עוד מעט שמן זית, מפזרים פטרוזיליה, מלח ופלפל ומגישים חם.