קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

לחם בגריל עם פרושוטו

לחם בגריל עם פרושוטו
לחם בגריל עם פרושוטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. מנה אחת מכילה 270 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . תמורת 82 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פרושוטו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ושן שום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . הציון הזה לא כל כך מצטיין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תאנים בגריל עם ברי ופרושוטו , רדיקיו מלוחים ופרושוטו קרוסטיני בציפוי סאפה סירופית מתוקה , וטוסט אגס ופרושוטו צלויים .

הוראות

1
מכינים גריל פחמים עם גחלים בינוניות-חמות או הופכים גריל גז לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מוצרלה מעושנת טרייה, מגוררתמוצרלה מעושנת טרייה, מגוררת
2
צולים את הלחם במשך 2 דקות, עד להזהבה מצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)2 אונקיות פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)פרושוטו פרוס דק (קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3
מניחים את הלחם עם צד הגריל כלפי מעלה על מגש ומיד משפשפים את הצד החתוך של שן השום על פני הלחם. עבור פטונטה שום באמת, לשפשף חזק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מטפטפים כף שמן זית על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מניחים את הפרושוטו הקרוע על הצד הצלוי של הלחם ומעליו את המוצרלה המגוררת. החזירו את הלחם לגריל החם, מכסים את הגריל ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות - מספיק זמן כדי להמיס את הגבינה ולחמם מחדש את הטוסט. (ודאו שפתח האוורור פתוח כדי שהאש לא תכבה!)
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מזלפים עוד מעט שמן זית, מפזרים פטרוזיליה, מלח ופלפל ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות