קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה VI

לחם בננה VI
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה, איך להכין לחם בננה / לחם בננה מהיר, לחם בננה ללא ביצים, איך להכין לחם בננה טבעוני, ו לחם בננה - אתה יכול לעשות לחם בננה בבית, זה קל לעשות, וטעם נפלא.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז אחד 8x4 מחבת כיכר אינץ ' ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה אחרת, מועכים את הבננות ומערבבים את הביצים והסוכר. מערבבים את תערובת הקמח ומערבבים עד רק בשילוב, ואז לקפל את האגוזים הקצוצים (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 55 עד 65 דקות או עד בדיקות לחם נעשה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור להתקרר על מתלה במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת להתקרר לחלוטין. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת