ניתן להכין את המתכון ללחם בצל שוויצרי תוך כ-55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 165 קלוריות . תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-32 מנות. אם יש לכם ביצה, גבינה שוויצרית, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שיבולת שועל שוויצרית צוננת , חזיר בגריל וסנדוויץ' שוויצרי , וחזיר ופניני שוויצרית עם פטריות וקייל .
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/2 כוס מים חמימים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פרג נוספים
זרעי פרג נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
זרעי פרג נוספים, לא חובה
2
הוסף 1 כפית סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 1/4 כוס סוכר, מחולקת
3
מוסיפים את החמאה, הבצל, הביצה, המלח, החרדל, 3 כוסות הקמח ואת יתרת המים והסוכר. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה גבינה ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.