לחם דבש שיבולת שועל
לחם דבש שיבולת שועל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-32 ומחירו 17 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 148 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמרים, חמאה, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל דבש, לחם שיבולת שועל דבש, ו לחם כריך דבש-שיבולת שועל.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים; מניחים בצד. בקערה אחרת, מערבבים מים רותחים וקיצור עד שהקיצור נמס.
להוסיף דבש; מגניב כדי 110 * -115*.
מוסיפים לתערובת השמרים את שיבולת השועל, הביצים, המלח, תערובת הקיצור ו -3 כוסות הקמח. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשומן. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים לשניים. מעצבים כל מנה לכיכר.
מניחים בשני 9-ב משומן. איקס 5-אין. מחבתות כיכר. זין צמרות עם מזלג.
מברישים בחמאה. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-40 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהמחבתות להתקרר על מדפי תיל.