קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם התירס של ננה

לחם התירס של ננה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את לחם התירס של ננה. מתכון זה מכין 12 מנות עם 153 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם טפטופי בייקון, סודה לשתייה, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 10 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. נסו מאפינס לחם תירס ולחם תירס טבעוני ללא גלוטן (100% דגנים מלאים), הרביולי של ננה, ו אוצ'נאנה פאקס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
יוצקים טפטופי בייקון למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומכניסים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
שלב בקערה גדולה קמח תירס, סוכר וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים ביצים וחלב חמאה בקערה נפרדת, תוך ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים תערובת חלב חמאה לחומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
6
מוסיפים 1 כף טפטופי בייקון חמים, ומערבבים רק עד לחות. מערבולת שנותר 1 כף בייקון טפטופים סביב מחבת כדי מעיל באופן שווה; יוצקים הבלילה לתוך חם מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים בחום של 400 במשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה. הפוך על מדף קירור כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
חותכים לתוך טריזים, ומגישים חם.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח לבטא; פריחת דובדבן ו מפולת אולטרה היי-דפינישן; צביטה עדינה של צ ' ילה-חוט על הסיום אינו מתבלט על המורכבות הקרירה והקרירה.