זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פלפל גרוס גס, חמאה, חלב חמאה חם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם ביסקוויט חזיר וגבינה כפרי, מלית לחם כפרי עם חזיר מעושן, גבינת עיזים ודובדבנים מיובשים, ו חזיר כפרי.
הוראות
1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את החמאה, הביצה, הסוכר, החמאה, הפלפל, המלח, הקאיין, 1 כוס קמח תירס ו -3 כוסות קמח; מקציפים לתערובת אחידה. מקציפים בשר חזיר. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונלי
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1-1 / 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה