לחם מנצ'גו-Jalapeño בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם בירה מנצ'גו-Jalapeño. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, בצל ירוק, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לחם בירה חלפיניו, לחם צ'דר Jalapeno, ו לחם גבינה חלפיניו בירה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק jalapeo קצוץ למחבת; לבשל 3 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פלפל ושום; לבשל 1 דקה.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף; לעשות באר במרכז התערובת.
מוסיפים תערובת בצל, גבינה ובירה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 9 x 5inch מצופה ספריי בישול.
טפטוף 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים ב 375 במשך 35 דקות.
טפטוף שנותר 1 כף חמאה על הבלילה.
אופים 25 דקות נוספות או עד שחום זהוב עמוק ומבחר עץ מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 5 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.