קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות17
מגזין

לחם שיפון גרמני

לחם שיפון גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שיפון גרמני. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, זרעי קימל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו Stollen (לחם חג המולד הגרמני).

הוראות

1
ב4-qt. קערת זכוכית, להמיס שמרים 2 כוסות מים חמים; להקציף קמח שיפון עד חלקה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בואו לעמוד במקום חם במשך כ 4 שעות או עד הבלילה נופלת על 1 ב. ופעילות בועת פני השטח מצטמצמת. מערבבים את הסוכר, זרעי קימל, מלח, 5 כוסות קמח לכל מטרה ומים הנותרים; לערבב היטב. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
זרעי קימלזרעי קימל
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מחלקים בצק לארבע מנות. לכסות ולתת לנוח במשך 15 דקות. צורה לארבעה כיכרות עגולות, על 6 ב. כל אחד. מעיל שני גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick; מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים כיכרות על מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
5
עם סכין חדה, לעשות כמה חתכים על החלק העליון של כל כיכר.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מברשת עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
7
מפזרים כל כיכר עם 1 כפית זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
8
אופים ב 400 מעלות F במשך 30-35 דקות, מחבתות סיבוב לאחר 15 דקות, או עד השחמה. מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

גרמנית בתפריט? נסה זיווג עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. יין אחד אתה יכול לנסות הוא היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. יש לו 3.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.