קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחם תפוחים ותבלינים

לחם תפוחים ותבלינים
אם יש לכם מיץ תפוזים, תמצית vanillan, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 22%. מתכונים דומים: ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ביסקוויטים תפוחים עם ציפוי תבלין פאי תפוחים, ו שיבולת שועל-Spice Oats.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חמאה פח 900g/2lb כיכר וקו עם רצועת נייר אפייה, או להשתמש אניה פח כיכר (ראה קצה, להלן). מקציפים יחד את החמאה והסוכר עד חיוורים ושמנים, ואז מכים בביצים אחד אחד. מגררים חצי מהתפוח ומערבבים אותו לבלילה עם וניל, פירות יבשים ושקדים טחונים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
פירות יבשיםפירות יבשים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את אבקת האפייה, הקמח והתבלינים יחד עם קמצוץ של מלח, ואז לקפל לתערובת עד אפילו. כף לתוך הפח וליישר את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
דק לחתוך את החצי תפוח שנותר, לזרוק עם לימון או מיץ תפוזים, לתקוע את הפרוסות קצת דרך לתוך הבלילה, ואז מפזרים 1 כפית יותר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
אופים עבור 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מכסים את העוגה בנייר כסף, ואז אופים עוד 45 דקות עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
כדי לסיים את העוגה, להמיס את ריבה או ריבה במחבת קטנה, מסננת כדי להסיר כל גושים, ואז מברשת אותו על העוגה כדי זיגוג את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים לחתוך לפרוסות עבות, ולהפיץ עם קצת חמאה, אם אתה רוצה. יקפא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים