לחמניות סהר
אם יש לכם שמרים מיידיים, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילסברי ® לחמניות ארוחת ערב בצורת חצי סהר בקירור או פילסברי ® קרסנט יצירות ™ גיליון בצק מקורר, לחמניות סהר, ו לחמניות סהר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה של מערבל לעמוד, לערבב קמח עם שמרים מיידיים, סוכר ומלח.
מוסיפים את המים, ביצים וחלב. ללוש את הבצק עם מצורף הוו הבצק במהירות בינונית עד גבוהה ולהוסיף לאט את החמאה. ללוש עד הבצק מתרחק מהקערה והוא כבר לא דביק מדי, על 10 עד 15 דקות. (זה עדיין יהיה דביק אבל זה לא צריך להיצמד לידיים שלך.) שמן התחתון של קערה גדולה.
מניחים את הבצק בקערה ומכסים בניילון נצמד ומניחים לעלייה של כ-1 שעה במקום חם, עד להכפלת גודלו. אגרוף בצק למטה ולחלק לשני חלקים שווים. על משטח מקומח לגלגל כל חלק למעגל 12 אינץ', באמצעות מערוך. באמצעות חותך גלגל פיצה לחתוך את הסיבוב לתוך 16 משולשים עבור מיני סהרונים או 8 משולשים עבור סהרונים גדולים. פורסים את הבצק כמו חיתוך פיצה. כדי לגלגל כל משולש לתוך סהרונים, להתחיל מהקצה הדק של המשולש ולהתגלגל עד שכל המשולש מגולגל. לאחר גילגול, עקמו את הקצוות והניחו על מגש אפייה מרופד בנייר קלף עם הקצה תחוב למטה ומתחת לגליל. חזור על גלגול עם שאר המשולשים.
תן להם לעלות במשך כ -20 דקות.מחממים את התנור ל 204° (200C).
אופים במשך 9-10 דקות עבור לחמניות מיני (14 דקות עבור לחמניות גדולות) עד נפוח וזהוב חום.