לחמניות עוף ופטריות
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 65 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם יין אורז, מלח כשר, פטריות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: לחמניות עוף, פטריות ופרושוטו, עוף, ארטישוק, ולחמניות לזניה פטריות, ו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות).
הוראות
משרים את הפטריות במים חמים במשך 30 דקות; לנקז.
הסר את הגבעולים, ולאחר מכן קוביות את הכובעים ואת המקום במעבד מזון.
מוסיפים את העוף, בשר חזיר, זנגביל, 2 כפיות מלח, יין אורז, שמן שומשום, רוטב סויה, קורנפלור ביצה לבן; דופק 3 או 4 פעמים כדי ליצור להדביק גס. מערבבים את הבצל הירוק ואת jicama. כיסוי וצינה במשך 30 דקות.
חותכים את העליון 3 או 4 אינץ ' את הכרוב להפריד את העלים (שמור את התחתון לשימוש אחר).
מניחים כף גדושה של מילוי במרכז כל עלה ומתגלגלים כדי לסגור את המילוי.
מניחים בצד התפר למטה על צלחת.
חום 1/4 אינץ ' של שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הלחמניות ומטגנים עד העוף מבושל דרך והכרוב הוא זהב, על 2 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר, ואז מגישים עם רוטב סויה.