לחמניות קינמון
לחמניות קינמון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 223 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו צימוקים, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 28%. ציון זה הוא רע למדי. לחמניות קינמון, לחמניות קינמון, ו לחמניות קינמון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לחמניות: כשאתם מוכנים לאפייה, חממו את התנור ל -170 מעלות צלזיוס.הכן 2 (9 על 12 אינץ') כלי אפייה מלבניים על ידי ריסוס בתרסיס שמן נון-סטיק.
במיקסר המצויד בוו בצק מערבבים יחד סטרטר, סוכר מגורען, שמן צמחי, מלח, מים, שמרים וקמח.
לאחר ערבוב הבצק כ -2 דקות מוציאים את הבצק לקערה מרוססת בשמן נון-סטיק.
הערה של קוק: אם תערובת הבצק רופפת מדי, מוסיפים עוד קמח.
מכסים במגבת ומניחים לתפוח עד להכפלת הגודל. תהליך העלייה ייקח 1 עד 4 שעות, תלוי בגובה ומזג האוויר בזמן ובמקום שאתה מכין את הלחמניות.
כשהוא מוכפל, זורקים את כל ערימת הבצק על משטח מקומח היטב ובעזרת מערוך מניפולציות על הבצק ליצירת מלבן בעובי של כ -1 / 4 אינץ'.
מילוי: ממיסים 2 מקלות חמאה למקום בו היא שמנת ומריחה.
מורחים את החמאה על משולש הבצק ומקפידים למרוח היטב לכל הפינות.
מפזרים סוכר חום ואז קינמון מעל החמאה ומוודאים שהמשולש כולו מכוסה, מפינה לפינה. למעלה עם אגוזי פקאן קצוצים וצימוקים.
מרדדים את הבצק לגליל הדוק.
חותכים בעזרת סכין משוננת לגלילים באורך 2 אינץ ' ומכניסים לכלי האפייה.
הערת קוק: אם משתמשים בתבנית האפייה המלבנית, התכרבלו את הלחמניות יחד כאילו הם מנסים לחמם זה את זה מאוד. ייתכן שתרצה לתפעל את גודל התבנית כדי לוודא שהלחמניות צמודות מאוד לתבנית.
אתה לא צריך לכסות את הלחמניות, אבל אתה צריך לתת להם לתפוח בתנור שנקבע על 170 מעלות פרנהייט להוכחה עד שתראה שהם כמעט אך לא ממש הוכפלו בגודלם, בערך 40 עד 50 דקות. כאשר אתה רואה שהם נמצאים בשלב זה, הפעל את התנור עד 350 מעלות צלזיוס.
אופים 25 דקות עד שרואים שהם באמת זהובים מלמעלה.
הערת קוק: בדיקה טובה היא כאשר מוציאים אותם מהתנור ודוחפים על מרכז הלחמנייה; אם הוא שוקע פנימה בקלות ומרגיש בצק, הם יצטרכו 5 עד 10 דקות יותר זמן בישול.
זיגוג / ציפוי: במיקסר מקציפים אבקת סוכר וחצי וחצי עד לקבלת תערובת חלקה וללא גושים. מוציאים את הלחמניות מהתנור ומניחים אותן על רשת. מיד זיגוג אותם עם מברשת מאפה. לאחר זיגוג כל הלחמניות, חזרו שוב וזיגגו שוב.
הערת קוק: אם תרצו, תוכלו להמיס עוד חמאה מלמעלה לפני ההגשה. אם לחמניות מחממות אחרי שהן קרירות, 20 שניות במיקרוגל מחיות את הטעם החם-יוצא-מהתנור המדהים הזה. עם זאת, אפילו קר, הם מדהים.
צופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.