לחמניות תפוחי אדמה
צריך לחם צמחוני? לחמניות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שמרים, מלח שולחן, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: לחמניות תפוחי אדמה עם חלב חמאה {הלחמניות הטעימות ביותר שפגשתי מעודי}, לחמניות תפוחי אדמה מלוחות (A/K / A קנישים תפוחי אדמה בדרך הקלה), ו לחמניות תפוחי אדמה.
הוראות
מביאים תפוחי אדמה ומים כדי לכסות לרתיחה בסיר על חום בינוני; מרתיחים 10 עד 12 דקות או עד במכרז.
מסננים, הזמנה 1 כוס נוזל, תפוח אדמה מגניב 15 דקות. הקש תפוח אדמה דרך ricer תפוחי אדמה או טחנת מזון, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
מערבבים יחד שמרים, 1 כוס מים חמים, 2 כפית. סוכר, ונוזל בישול שמור בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים ביצים, הבא 3 מרכיבים, תפוחי אדמה, 3 כוסות קמח, הנותרים סוכר. הכה במהירות בינונית, באמצעות מצורף משוט, עד חלקה. בהדרגה לנצח הנותרים 3 עד 3 1/2 כוסות קמח עד צורות בצק רך.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 4 עד 6 דקות), זרועים קמח לפי הצורך.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. מכסים ולתת לעלות במקום חם (80 עד 85), על 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקורנת קלות, ולחלק לשניים.
בעדינות לעצב כל חצי לתוך 12 (2 1/2 אינץ') כדורים, ואת המקום 2 משומן 10 אינץ ' עגולים מחבתות עוגה.
מברשת צמרות עם 2 כף. חמאה מומסת. מכסים ולתת לעלות במקום חם (80 עד 85), 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים 25 עד 30 דקות או עד לחמניות הם חום זהוב עמוק.
הסר מהמחבתות למדף תיל, ומברשת עם חמאה מומסת שנותרה. מגניב לגמרי.
מגלגלים כל בצק חצי לתוך מלבן 18-x 9 אינץ'. החל מ 1 קצה קצר, לגלגל כל מלבן, ג ' לי רול אופנה, לחיצה על לאטום את הקצוות כמו שאתה מגלגל. קמצוץ קצוות של בצק, טאק מסתיים תחת.
מניחים כל גליל, צד התפר למטה, במחבת כיכר משומנת קלות 9 - x 5 אינץ'. המשך עם מתכון לפי ההוראות, אפייה 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב עמוק.