ליידי פוליה מחשבה מחדש על אמריקה
המתכון Puglia ליידי Rethought לאמריקאי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1139 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לכם שום, אנשובי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. עם כפית נסו PB & America, עוגת יום ההולדת של אמריקה, ו United Tates Of America (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ירוקים לחתיכות 2 או 3 אינץ'. מרתיחים ומי מלח. בלאנש הירוקים לחמש דקות בערך.
מחממים שלוש כפות שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים שום קצוץ אנשובי, יחד עם קמצוץ טוב של pepperonchino.
לטגן שלוש דקות בערך, עד אנשובי הם מומסים.
מוסיפים את ראבה, מערבבים ומטגנים כ-5 דקות כך שהוא סופג את השמן.
מוסיפים מרק עוף וחומץ וטעייה, ערבוב לפי הצורך, עד rabe הוא רך אבל בשום פנים ואופן רגשני. לא צריך להיות קצת נוזל טעים אבל לא יותר מדי.
מרתיחים orecchiete במים מלוחים, צופה כמו נץ כי זה לא לבשל יתר על המידה. לאחרונה קניתי orecchiette טוב מאוד שהיה מוכן שלוש דקות לפני זמן הבישול המומלץ.
מערבבים פסטה ו rabe על חום בינוני במשך דקה או שתיים. תבדוק אם יש מלח. קצת שמן לא יזיק.
מגישים עם צורם נדיב של parmeggiano, רסס של שמן, פלפל שחור וקצת מלח ים בסדר.