קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות33
מגזין

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה

לימון ג'ינג'ר אוכמניות מערבולת גלידה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לימון ג'ינג'ר פטל גלידת מערבולת. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 108 גרם של שומן, וסך הכל 1673 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. גשו לסופר וקנו סוכר, חלמונים, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: גלידת בלאקברי מערבולת, גלידת בלאקברי מערבולת, ו גלידת יוגורט מערבולת אוכמניות.

הוראות

1
בסיר כבד, להביא שמנת וחלב לרתיחה. מערבבים קליפות לימון וג ' ינג ' ר, לכסות, ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
תן תלול במשך 1 שעה.
3
Purée blackberries בבלנדר או מעבד מזון רק עד שהם מתפרקים לנוזל ולא נותרו חתיכות גדולות (ראה הערה לעיל). יוצקים לאט פירה דרך מסננת ומערבבים בעדינות עם מזלג או מקציף. למדוד 1 1 1/2 כוסות מיץ מתוח להשליך עיסת אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
בסיר כבד, להביא מיץ אוכמניות מתוח לרתיחה על חום בינוני ולהפחית 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 1/2 כוס סוכר ו 1/4 כפית מלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אוכמניותמיץ אוכמניות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
העברה למיכל קטן וצינה במקרר.
6
בסיר נקי, כבד, לטאטא יחד 3/4 כוסות סוכר עם חלמונים ביצה עד חיוור בצבע מעובה. כאשר מסיים חלב מציץ, יוצקים דרך מסננת לתוך סיר להקציף לשלב עם תערובת חלמון-סוכר. שים סיר על חום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד פודינג יוצר על הגב של כף, אבל אצבע סחב על הגב משאיר קו נקי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
הוסף 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
יוצקים דרך סטיינר לתוך מיכל אטום ומקררים בין לילה.
9
למחרת, נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. בזמן שהגלידה מתערבבת, הסירו את סירופ הבלקברי מהמקפיא וערבבו כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
10
להעביר 1/3 של גלידה סיים לתוך מיכל אטום, ואז להפיץ במהירות על חצי סירופ. חוזר, ונוסף על עם 1/3 האחרון של גלידה. צ ' יל במקפיא עד המשרד, לפחות שלוש שעות, רצוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר