לינגוויני ותרד ברוטב גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני ותרד עם רוטב Gorgonzola. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תרד תינוק, פלפל, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Orecchiette עם תרד ורוטב Gorgonzola, פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola, ו לינגוויני ברוטב תרד ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, להמס חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להגדיל את החום בינוני גבוה; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; מבשלים 3 דקות או עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומערבבים גבינה, מלח ופלפל.
מערבבים את הרוטב, פסטה ותרד, משליכים בעדינות למעיל.