לינגוויני עם אבוקדו וארוגולה פסטו
לינגוויני עם אבוקדו וארוגולה פסטו דורש על 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 539 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 675 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שום, עלי בזיליקום, עלי ארוגולה תינוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מרהיב. מתכונים דומים: לינגוויני עם אבוקדו וארוגולה פסטו, לינגוויני עם ארוגולה פסטו, ו לינגוויני עם פקאן ארוגולה פסטו.
הוראות
הערה של קוק: כדי טוסט השקדים, לארגן שכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F במשך 6 עד 8 דקות עד קלוי קלוי. מגניב לחלוטין לפני השימוש.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
באמצעות כפית, לגרוף את הבשר מן האבוקדו ולמקם במעבד מזון.
מוסיפים את ארוגולה, בזיליקום, מיץ ליים, שום, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את הפסטו על הפסטה וזורקים יחד.
מוסיפים את הגבינה והשקדים וזורקים יחד עד מצופה, הוספת מי הפסטה, לפי הצורך, כדי לשחרר את הרוטב.