לינגוויני עם צדפות, בייקון ועגבנייה
לינגוויני עם צדפות, בייקון ועגבניה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 524 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, פתיתי פלפל אדום, מיץ צדפות בבקבוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו לינגוויני קון לה ונגולי / לינגוויני עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת נירוסטה גדולה, מבשלים את רצועות הבייקון על אש מתונה עד כמעט פריך.
הסר את הבייקון עם כפית מחוררת.
יוצקים את כל אבל 2 כפות של השומן מהמחבת.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, במשך 30 שניות.
תוסיף את היין. מערבבים בבייקון, עגבניות, ומיץ צדפות ומביאים לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית, במשך 10 דקות.
מוסיפים את הצדפות, הפטרוזיליה, המלח והפלפל האדום ומבשלים עוד 30 שניות. אל תבשל את הצדפות זמן רב מדי או שהם יהיו קשוחים. לטעום את הרוטב ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות. תחזיר את הפסטה לסיר החם.
מוסיפים את הרוטב ומניחים לשבת 2 עד 3 דקות כך שהפסטה סופגת חלק מהנוזל.
המלצת יין: הטעם המלא של הצדפות והחומציות של העגבניות הם הטובים ביותר עם יין לבן פשוט, חומצי. היין הצרפתי הקלאסי הוא Muscadet de Svre-et-Maine.