לפת אפויה
ייתכן ש"Trip Bake" הוא בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלבון ואובו, מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה כ -1 גרם חלבון , 3 גרם שומן , וסך הכל 127 קלוריות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 יגידו שהוא מושלם. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-35 דקות . הוא מוגש לכם על ידי Allrecipes. לכו לחנות וקנו מלח ופלפל טחון, קמח, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: חומוס חלפיניו קלוי באש עם צ'יפס לפת וסלק , טוטס לפת , ו "Authe Corn Bake" .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים תבנית קדירה בקוטר 20 ס"מ.
מניחים את הלפת בסיר גדול ומכסים במים מומלחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים על אש קטנה עד שהיא רכה, 15 עד 20 דקות.
מעכו יחד את הלפת, 2 כפות חמאה, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים בקערה תפוחים עם 2 כפות סוכר חום וקינמון.
מורחים חצי מתערובת הלפת בתבנית הקדירה המוכנה; מעל מחצית מהתפוחים. חוזרים על הפעולה עם יתרת תערובת הלפת ותערובת התפוחים.
ערבבו ביד בקערה קמח, 1/4 כוס סוכר חום ו-2 כפות חמאה רכה עד לקבלת מרקם אחיד גס; פזרו מעל הקדירה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמאפה מוכן ומבעבע, כשעה.