3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
להעביר את הבצק לשיש קל מקומח, ללוש כמה פעמים לשלב. מחלקים את הבצק לשניים, משטחים מעט, ועוטפים בחוזקה בניילון נצמד. מקל במקפיא במשך 15 דקות תוך כדי עבודה על מילוי אוכמניות אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי אוכמניות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מניחים את האוכמניות והאפרסקים לתוך קערת ערבוב גדולה. מערבבים בסוכר, עמילן תירס ומיץ לימון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
6
רול פאי קרום לתוך מלבן גדול מספיק כדי להתאים בתוך ועל גבי צלחת אפייה. לחץ על הבצק מגולגל ראשון לתבנית אפייה.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.