קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מאפה פירות יער משמש

מאפה פירות יער משמש
מאפה פירות יער משמש הוא lacto אובו צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך משמשים, קמח, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סנדלר משמש, סנדלר משמש, ו סנדלר משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את משמשים עם סוכר וקמח, במקום בתבנית אפייה: בקערה בינונית לזרוק את משמשים, פירות יער, 1 סוכר לבן כוס, ו 2 כפות קמח יחד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקום מילוי לתבנית אפייה (צלחת אפייה אחת 9x13x2, או שתי מנות אפייה קטנות יותר).
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, סוכר, ואז לעבוד בחמאה: 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא יחד את 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, 1 כף סוכר לבן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חותכים את החמאה לקוביות קטנות וזורקים לתוך תערובת הקמח. לעבוד את החמאה עם האצבעות שלך כדי למרוח אותו ולקרוס אותו לתוך הקמח, עד התערובת דומה קמח תירס גס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
טיפ: בשלב זה, אם אתה בקצרה לחמם את תערובת ברי משמש במיקרוגל או בתנור, עד שהוא חם, זה יעזור ציפוי ביסקוויט לעלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מוסיפים תמצית שקדים לחמאה, ואז יוצרים באר באמצע תערובת הקמח ויוצקים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2
מערבבים בעדינות (עם כף עץ או הידיים) עד שהבצק פשוט מתחבר. אל תתערבב יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
טופס" מרוצף " צורות של הבצק ולסדר על החלק העליון של תערובת ברי משמש. (אתה יכול גם פשוט להתפורר הבצק מעל.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מפזרים סוכר חום על החלק העליון של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
טפטוף חמאה מומסת מעל (לכוון את הפרי יותר מאשר ביסקוויטים).
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
תן לסנדלר לשבת ולעלות במשך 10-20 דקות לפני האפייה.
8
אופים: 
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים ב 218° במשך 10-15 דקות או עד העליון הוא רק מתחיל חום, ואז להפחית את החום ל350. לבשל במשך 30-40 דקות נוספות, עד הפרי המרכזי מעובה תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בדוק במהלך הבישול, אם הציפוי מקבל חום מדי, לכסות אותו בנייר כסף ולהפוך את החום עד 163°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.