. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. מתכונים דומים: מאפינס גבינת שמנת דלעת, מאפינס גבינת שמנת דלעת, ו מאפינס גבינת שמנת דלעת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 18 כוסות מאפין, או להשתמש בציפוי נייר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
כדי להפוך את המילוי: בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצה, וניל וסוכר חום. הכה עד חלקה, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
וניל
ביצה
4
עבור ציפוי streusel: בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, קינמון ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פקאנים
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים חמאה וחותכים אותה במזלג עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
עבור הבלילה מאפין: בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח. הפוך באר במרכז תערובת קמח ולהוסיף ביצים, דלעת, שמן זית ווניל. הכה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
שמן זית
קינמון
דלעת
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מניחים תערובת דלעת בכוסות מאפין על 1/2 מלא. לאחר מכן להוסיף כף אחת של תערובת גבינת שמנת ממש באמצע הבלילה. נסה לשמור על גבינת שמנת מלגעת בכוס הנייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
דלעת
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
8
מפזרים על ציפוי streusel.
9
אופים ב 375 מעלות F (195 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.