קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

מאפינס גבינת שמנת דלעת

מאפינס גבינת שמנת דלעת
. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו ארוחת בוקר ידידותית תקציב מאוד. מתכונים דומים: מאפינס גבינת שמנת דלעת, מאפינס גבינת שמנת דלעת, ו מאפינס גבינת שמנת דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז וקמח 18 כוסות מאפין, או להשתמש בציפוי נייר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
כדי להפוך את המילוי: בקערה בינונית, מקציפים גבינת שמנת עד רך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים ביצה, וניל וסוכר חום. הכה עד חלקה, ואז להפריש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ביצהביצה
4
עבור ציפוי streusel: בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, קינמון ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים חמאה וחותכים אותה במזלג עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
עבור הבלילה מאפין: בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון ומלח. הפוך באר במרכז תערובת קמח ולהוסיף ביצים, דלעת, שמן זית ווניל. הכה יחד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שמן זיתשמן זית
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים תערובת דלעת בכוסות מאפין על 1/2 מלא. לאחר מכן להוסיף כף אחת של תערובת גבינת שמנת ממש באמצע הבלילה. נסה לשמור על גבינת שמנת מלגעת בכוס הנייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
מפזרים על ציפוי streusel.
9
אופים ב 375 מעלות F (195 מעלות C) במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור