מאקדמיה בגריל-טונה מצופה בסלסה פפאיה
גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פפאיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . נסו טונה בגריל עם רוטב אננס-פפאיה חם, טונה בגריל עם סלסה מנגו-פפאיה, ו צדפות צ'ילי עם מנגו - פפאיה סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפפאיה, בצל ופלפל אדום בקערה.
מוסיף את הכוסברה, מיץ ליים, שום, וממרח צ ' ילה חם. לזרוק לשלב, ואז לקרר עד מוכן לשרת.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה, ואח שמן קל.
מברישים את סטייק הטונה בשמן זית, ואז מתבלים במלח ופלפל.
לטאטא את הביצים בקערה רדודה עד חלקה. טובלים את סטייק הטונה בביצה, ומאפשרים לביצה העודפת לברוח. לחץ לתוך אגוזי מקדמיה.
מבשלים את סטייקים טונה על הגריל שחומם מראש במידה הרצויה של doneness, על 2 דקות לכל צד עבור בינוני.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.