זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, בצל, אבקת צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Carne Adovada מבושל איטי, טאקו קרנה אסדה מבושל איטי # SundaySupper, ו טאקו בשר טחון מבושל איטי / Carne Deshebrada.
הוראות
1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים בצל, שום ובשר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שהבשר משח, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מערבבים תערובת בשר בקר, עגבניות, והבא 6 מרכיבים (באמצעות מרק) בבישול איטי חשמלי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 3 1/2 שעות או עד בשר רך. לחשוף; לבשל 30 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ