מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן
לבשל את הספר: כמהין שוקולד לבן יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 28 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח כשר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, ו מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, דק קוצצים את הפיסטוקים.
מורחים אותם על תבנית אפייה וטוסט עד שהם ריחניים, 5 דקות.
הסר אותם מהתנור לקרר את הסדין על מתלה. כאשר מגניב, לטחון את הפיסטוקים לקמח בסדר במעבד המזון.
יוצקים על 2 סנטימטרים של מים לסיר בינוני ולהביא אותו לרתיחה.
שים את השוקולד הלבן, גרידת לימון, ומלח לקערה חסינת חום ומניח אותו על המים הבוערים. מערבבים עד השוקולד הלבן נמס.
הסר את הקערה מן החום בעדינות להקציף את הקרם הכבד עד חלקה לחלוטין.
בואו ganache מגניב לטמפרטורת החדר, על 2 שעות. לאחר מכן לכסות את פני השטח עם חתיכת ניילון לעטוף לקרר אותו עד שהוא מוגדר, על 1 שעה.
באמצעות כדור מלון או 1/2 אינץ כפית, וכוס מים חמים כדי לנקות את הסקופ לפי הצורך בין הכדורים, לגרוף את ganache לתוך 28 כדורי אינץ'.
מגלגלים כל כדור בין הידיים עד שהוא עגול, ולאחר מכן מגלגלים אותו פיסטוקים הקרקע קלוי מעיל.
כמהין ניתן לשמור במיכל הדוק אוויר בטמפרטורת החדר עד 3 ימים, או במקרר עד 2 שבועות. אחסן אותם עם פיסטוקים קלויים נוספים מפוזרים על גבי אשר שומר על כמהין מצופה ומונע מהם לשפשף אחד נגד השני.