מבשלים את הספר: עוגיות שקדים-שוקולד שפריץ עם מי פריחת תפוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגיות שפריץ שוקולד שקדים עם מי פריחת תפוז. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא קצפת כבדה, שוקולד מריר, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות קרוקוונטס פריחת שקדים וכתום, שרי פריחת לימון Spritz עוגיות, ו פרוסות תפוז עם דבש ומי פריחת תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדבק שקדים וסוכר בקערה של מערבל דוכן (או במעבד המזון). הכה במהירות בינונית במשך 1 1 1/2 עד 2 דקות( או תהליך במשך 45 שניות), עד הדבק שקדים נשבר לחתיכות זעירות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים להכות עוד 2 דקות (או תהליך במשך 1 דקה), עד התערובת מעורבב היטב מעט בהיר יותר בצבע. לגרד את הצדדים של הקערה עם המרית.
מוסיפים את הביצה והחלמון ומערבבים היטב (או מעבדים במשך 15 שניות).
מוסיפים את מי פריחת התפוז ומכים עוד 15 שניות כדי להתמזג (או לעבד במשך 5 שניות). לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את הקמח והמלח. הפעל את המיקסר למהירות הנמוכה ביותר ולהתמזג לאט (או תהליך במשך 10 עד 15 שניות), רק עד שאין יותר כתמים של קמח.
הסר את הקערה ומערבבים בעדינות כמה פעמים עם המרית כדי לוודא שאין כתמים של קמח או חמאה לא מאוגדים אורבים ליד החלק התחתון של הקערה.
לעצב את הבצק: קו דפי אפייה עם נייר קלף. מיד כפית חצי מהבצק לתוך שקית מאפה מצויד בקצה הכוכב. שושנות צינור על תבנית אפייה מוכנה, מרווחים את העוגיות על 1 אינץ ' זה מזה. (לחלופין, השתמש בעיתונות העוגיות על פי הוראות היצרן.) רוזטות צריך להיות על 1/2 אינץ 'עבה בערך 1 3/4 אינץ' בקוטר. חזור עם הבצק הנותר. צנן את הסדינים במקרר במשך 30 דקות.
מחממים את התנור ל 177° ומניחים שני מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים.
אופים את העוגיות, מחליפים את הסדינים בין המדפים ומסובבים כל חזית לאחור באמצע, במשך 15 עד 20 דקות, עד שהעוגיות עשירות, חומות זהובות בקצוות ובחלק התחתון.
מיד להשתמש בקצה הידית המעוגלת של כף העץ (או כלי מטבח אחר) לעשות דיכאון במרכז כל עוגייה על פני 1/2 אינץ'. היזהר לא לדחוף כל כך קשה כי אתה לפצח את העוגיה או לפרוץ את תבנית האפייה להלן.
תן לעוגיות להתקרר לחלוטין.
מניחים את השוקולד והקרם הקצוצים במיקרוגל-קערה בטוחה ומיקרוגל על נמוך במשך 30 שניות. מערבבים את התערובת.
חום שוב במשך 30 שניות ומערבבים עד חלקה. אם יש עדיין גושים, לחמם שוב במשך 30 שניות. לאחר חלקה, כפית שוקולד קטן לתוך כל דיכאון בעוגיות. אפשר למילוי להתקרר ולהגדיר לחלוטין.
מניחים את השוקולד והקרם הקצוצים במיקרוגל-קערה בטוחה ומיקרוגל על נמוך במשך 30 שניות. מערבבים את התערובת.
חום שוב במשך 30 שניות ומערבבים עד חלקה. אם יש עדיין גושים, לחמם שוב במשך 30 שניות. לאחר חלקה, כפית שוקולד קטן לתוך כל דיכאון בעוגיות. אפשר למילוי להתקרר ולהגדיר לחלוטין.
טיפים לאחסון: קובצי cookie אלה נמצאים במיטבם ביום הראשון או השני. שמור אותם במיכל אטום, שכבתי בין גיליונות קלף או נייר שעווה כדי למנוע מהם דבק אחד לשני, עד 4 ימים.