מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרם בוסטון. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. אם יש לך חלב, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: גלידת לחם חום.
הוראות
עבור העוגה, מחממים תנור עד 400°.
שים את הביצים והסוכר בקערה של מיקסר עומד מצויד במקצף, ופעימה במשך 15 דקות. (סבלנות; מכות ארוכות זה מה שהופך את העוגה הזאת כל כך קלה ועדינה.)
מנפים יחד את קמח העוגה, קמח מאפה, מלח ואגוז מוסקט. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לביצים מכות תוך המשך לטאטא.
משמנים שני מחבתות עוגה עגולות ½8 אינץ ' ואבק אותם בקמח, הקשה על כל עודף. מחלקים את הבלילה בין 2 מחבתות ואופים עד צמרות זהובות ושיפוד דקר למרכז העוגות יוצא נקי, 17-20 דקות. Unmold העוגות על נייר שעווה או נייר קלף כי כבר זרועים סוכר.
עבור פודינג, לחמם 1½ כוסות חלב והסוכר בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
להקציף יחד את הנותרים 1 כוס חלב, קורנפלור, חלמונים ביצה, מלח, וניל, Grand Marnier, אם שימוש. בהדרגה להוסיף אותו לחלב חם, ערבוב עם כף עץ עד פודינג עבה וחלק, כ 20 דקות. שמור על חום נמוך ומערבבים מתחתית המחבת כך רפרפת לא לחרוך. מערבבים בחמאה ולאחר מכן להפריש להתקרר.
עבור הדובדבן שוקולד, לחמם את השוקולד וקרם במחבת כבדה קטנה על אש נמוכה, ערבוב עד נמס וחלק (או לחמם בערך 1 דקה במיקרוגל, ולאחר מכן מערבבים את הקרם והשוקולד יחד).
כדי להרכיב, לפצל כל עוגה ל 2 שכבות, להפיץ את השכבות התחתונות עם פודינג מקורר, לשים על השכבות העליונות, ולהפיץ ציפוי שוקולד באופן שווה על צמרות.