מוק מניקוטי היא מנה עיקרית המגישה 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 288 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שמנת, רוטב ספגטי ללא בשר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מוק לזניה , מוק סנגריה ומוק מקגרידל .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מורחים 1/2 כוס על כל אטריות; רול אפ בסגנון ג'לי רול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מניחים את התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; מטפטפים רוטב ספגטי אם רוצים.