קושימומחה
מוכן ב31 דק.
מנות31
ציון בריאות10
מגזין

מהקרס כריך דג מטוגן

מהקרס כריך דג מטוגן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את הכריך דגים מטוגנים וו. מתכון זה מספק 31 מנות. עם 363 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. אם יש לך בגט, תבלין, רוטב חריף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו מהקרס כריך דג מטוגן, כריך דגים מטוגנים, ו כריך דגים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לעשות Remoulade:.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
2
מניחים את כל החומרים לתוך תערובת אבל המיונז ואת הדופק יחד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3
יוצקים לתוך קערה ולהוסיף מיונז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים יחד.צ ' יל במקרר עד מוכן serve.To הפוך תיבול פירות ים:.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
5
מערבבים הכל יחד בצנצנת, מערבבים. שמרו על כיסוי הדוק container.To הפוך כריך דגים:.מחממים שמן במחבת סאוט.לשטוף פילה ולטפוח יבש עם מגבת. מפזרים קלות עם תיבול פירות ים על שניהם sides.In 3 קערות נפרדות, מניחים קמח מעורבב עם 3 כפות תיבול פירות ים. פאנקו ושלוש ביצים מוכות.לדלות פילה לתוך קמח, ביצה ולאחר מכן panko.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים דגים לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
7
הסר לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מורחים רוטב remoulade בשני הצדדים של לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
9
שכבה כמה רומיין על החלק התחתון, ולאחר מכן העליון עם דגים, עגבניות פרוסות, בצל אדום וקצת יותר רומיין על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
הוסף חלק עליון של לחם כדי להפוך את כריך. חזור עם שאר הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1צביטהקאיין (אופציונלי)קאיין (אופציונלי)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי סלריזרעי סלרי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי סלריזרעי סלרי2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3ביצים, מכותביצים, מכות3ביצים, מכותביצים, מכות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב דגיםרוטב דגים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב דגיםרוטב דגים1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)1קילוגרםפילה טרי (או דג לבן אחר)פילה טרי (או דג לבן אחר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1כף. חומץ ביין אדוםבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)1כף. חומץ ביין אדוםבאגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)באגט צרפתי, לחתוך 4 מנות (או להשתמש לחם או לחמניות)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)קצוץ טרי טרגון עלים (או 1/4 כפית. מיובש)31קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1אוראו ממולאים כפולים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים31קצת קישואים קצוציםרוטב Remouladeרוטב Remoulade1לימון, מיץ שללימון, מיץ של1לימון, מיץ שללימון, מיץ של3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות31קצת קישואים קצוציםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון31קצת קישואים קצוציםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרpanko (או פירורי לחם רגילים)panko (או פירורי לחם רגילים)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)פירורי לחם פנקו (או פירורי לחם רגילים)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1אוראו ממולאים כפוליםרליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)1אוראו ממולאים כפוליםרליש חם (אמיש או הודי)רליש חם (אמיש או הודי)1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)8עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)עלי רומיין, פרוס דק (shifponade)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק3קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)תיבול פירות ים, בתוספת יותר עבור זליפה (מתכון להלן)31קצת קישואים קצוציםתיבול פירות יםתיבול פירות ים1גבינת פרמזן מגוררת1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1גבינת פרמזן מגוררת1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק122 כפות חמאה מומסת12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות122 כפות חמאה מומסת12 עגבניות, פרוסות12 עגבניות, פרוסות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.