מולים בקארי דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 132 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, כוסברה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מולים בקארי, מולים מאודים בקארי, ו מולים בקארי בשיכר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
להוסיף שאלוט ושום; saut 1 דקה או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
3
מוסיפים מולים ויין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד פגזים פתוחים. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
יין
4
הסר מולים עם כפית מחוררת. מחלקים מולים באופן שווה בין 4 קערות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
5
הגבר את החום לגובה בינוני.
6
להוסיף חלב קוקוס, אבקת קארי, ומלח למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. רוטב מצקת באופן שווה על כל מנה; מפזרים כוסברה.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.